EmailFacebookLinkedIn

STAGIAIR TECHNISCHE DIENST / LEERLING HANDYMAN

Jouw enthousiaste glimlach en serviceverlenende houding zijn het visitekaartje van ons bedrijf.  Samen maken we er voor onze gasten een topbeleving van. Wij bieden stageplaatsen op diverse afdelingen. Als stagiair loop jij mee met ervaren medewerkers en verricht jij onder toezicht de dagelijkse werkzaamheden op de betreffende afdeling. Onze leidinggevenden zijn enthousiast, ervaren en in het bezit van een Leermeesterdiploma waardoor zij jou goed kunnen opleiden en begeleiden.

Het is gezellig en de sfeer is goed! Veel gasten, veel collega’s en genoeg uitdaging. Geen dag is voorspelbaar. Wat wel vast staat is het stagerooster (tijdig opgesteld en digitaal kenbaar gemaakt) en de registratie van de stage-uren (middels een digitaal kloksysteem).  De randvoorwaarden zijn dus prima geregeld zodat jij alle energie kunt gebruiken om veel te leren, te groeien en om samen met het team goed voor onze gasten te zorgen.

De technische dienst onderhoud het hotel en voert technische reparaties uit . Tevens ondersteunt de technische dienst de andere afdelingen bij de uitvoering van facilitair gerelateerde werkzaamheden. 

Ons team bestaat uit een grote groep enthousiaste medewerkers die allemaal op gastvrije wijze aan het werk zijn. Om dit niveau op peil te houden is minimaal een sterke interesse in de gastvrijheidsindustrie/hospitality en een “horecagevoel” echt een vereiste.  Afhankelijk van de gevolgde opleiding, wordt een specifieke stageplaats toegewezen.

Stage/Leerplaats/Werkervaringsplaats of een andere leervariant? Wij hebben mogelijkheden om op elk niveau stagiaires en leerlingen te begeleiden. Ook hebben wij BBL plaatsen beschikbaar.

Stagelopen in een horecabedrijf betekent wel dat er vaak stagegelopen moet worden op momenten dat veel andere mensen vrij zijn. Dat hoort er ook bij. De technische dienst werkt 5 dagen per week tussen 07.00 en 18.00 uur en is daarnaast nog flexibel oproepbaar bij calamiteiten. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een goede balans tussen je werk en je privéleven. Als “lid van het Hotel Ridderkerk team” kun je bijvoorbeeld met 50% korting in veel van de hotels in zowel binnen- als buitenland overnachten. Ook voor familie, vrienden en kennissen wordt vaak iets extra’s gedaan. 

Enthousiast geworden? Volg jij een technische opleiding en vind je het leuk om veel te leren in een grote horecaorganisatie? Ben jij minimaal 18 jaar en is je stageperiode 10 weken of langer? Solliciteer dan nu online!

Acties